İçeriğe geç

Adıma Açılmış Bir Papara Hesabı Var Mı

Adıma habersiz Papara hesabı açılmış ne yapmalıyım?

Adınıza bir Papara hesabı açıldıysa, hesabınızı kapatmak veya şifrenizi değiştirmek için Papara Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçmelisiniz. Bu işlemleri derhal tamamlamanız, hesabınızın kötüye kullanılmasını önleyecektir.

Benim adıma açılan Papara hesabı nasıl kapatılır?

Tüm Papara kartlarınız Papara hesabınıza bağlı olduğundan, hesabınızı kapatırsanız tüm Papara kartlarınız iptal edilecek ve uygulamaya giriş yapamayacaksınız. Hesabınızı Papara uygulaması veya Papara web sitesi üzerinden “Hesabım” > “Ayarlar” > “Hesabı Kapat” adımlarını izleyerek kapatabilirsiniz.

Papara hesabımı nasıl bulurum?

Papara’ya kaydolurken kullandığınız e-posta adresi veya cep telefonuyla hesabınıza giriş yapabilirsiniz. Bu bilgilerin hiçbirini hatırlamıyorsanız, Kullanıcı Destek Merkezimizi arayarak veya e-posta adresimize yazarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Başkası benim adıma Papara açabilir mi?

Papara’nın bağlı olduğu yasa ve yönetmeliklere göre, Papara hesaplarında gerçekleşen işlemleri izlemek ve şüpheli işlemleri bildirmek zorundadır. Ayrıca, hesabınızın başkası tarafından kullanıldığı tespit edilirse, hesabınız kalıcı olarak kapatılacak ve Papara’da doğrulanmış bir hesabı artık kullanamayacaksınız.

Adıma açılmış Papara hesabı var mı nasıl öğrenebilirim?

Tamamen güvenlik amaçlı nasıl öğrenebilirim? Giriş bilgilerim ile açılmış bir Papara hesabı bulunmaktadır. 0850 340 0 340 numaralı telefondan kullanıcı destek ekibimize ulaşarak bilgi alabilirsiniz.

Adıma banka hesabı açılmış mı nasıl öğrenebilirim?

e-Devlet Kapısı hizmetlerine ulaşmak için www..tr adresine girip, web sitesindeki arama çubuğuna “Mevduat/Katılım Fonu Hesabı ile Banka Bilgisi Sorgulama” yazıp bu hizmete ulaşabilirsiniz.

Papara dolandırıcılığı nedir?

Dolandırıcılar size ya Papara yetkilisi olduklarını, Papara’nın izniyle hesaplarınızı kiraladıklarını ve bunun için ödeme alacaklarını ya da hesap alıcısı olduklarını ve hesabınızı kiralamak istediklerini ve bunun için büyük bir miktar ödeyebileceklerine söz verdiklerini söyleyeceklerdir. Bu tamamen bir dolandırıcılık biçimidir.

Papara e devlette gözüküyor mu?

Yetkili ve anlaşmalı Papara kullanıcılarının İnternet Bankacılığı sistemi üzerinden e-Devlet’e giriş yapabilmeleri gerekmektedir.

Papara hangi bankaya ait?

Biz bir banka değiliz, Papara’yız; sizin için buradayız. Mastercard, Visa ve Interbank Card Center üyesi olarak, Türkiye’de ilk kez Mastercard logosu taşıyan banka bağımsız ön ödemeli bir kart ürettik ve piyasaya sürdük. Yedinci yılımızda 500 çalışan ve 20 milyon kullanıcıdan oluşan bir ekibe ulaştık.

Papara devlete bağlı mı?

Papara, 6493 sayılı Kanun kapsamında kurulmuş lisanslı bir elektronik para kuruluşudur ve faaliyetleri Türkiye Cumhuriyeti tarafından yürütülmektedir. Merkez Bankası’nın denetimi altında faaliyet göstermektedir. Kullanıcılarımızın tüm fonları Merkez Bankası’nda açılan hesaplarda korunmaktadır.

Çalınan Papara hesabı nasıl kapatılır?

Papara hesap kapatma işlemi 0850 340 03 40 numaralı Papara çağrı merkezini arayarak yapılmaktadır. 7/24 hizmet vermektedir, bu sayede hesabını kapatmak isteyenler diledikleri zaman Papara çağrı merkezini arayarak talepte bulunabilirler.

Papara hangi e postaya bağlı?

Herhangi bir sorunuz veya desteğe ihtiyacınız varsa 0850 340 0 340 numaralı telefondan veya e-posta yoluyla bize ulaşabilirsiniz.

Papara dan nasıl kurtulurum?

Papara hesabınıza giriş yapın. Papara Kart sayfasında “Kartı İptal Et” seçeneğine tıklayıp onayladıktan sonra kartınız iptal edilecektir.

Bir başkası benim adıma banka hesabı açabilir mi?

Başka bir kişinin başka bir kişi adına hesap açması ancak vekaletname ile mümkündür. Başka birinin adına hesap açmak vekaletname olmadan mümkün değildir. Böyle bir girişim yasal olarak bir suçtur. Başka bir kişinin adına sahte bilgi veya belgelerle hesap açmak hapis cezası ile cezalandırılır.

Paparayı devlet takip edebilir mi?

Papara ile yurtdışına gönderilen parayı devlet denetleyemiyor, bahis ve kumar baronları milyarlarca doları kaçırıyor. Papara da kaçak para transferlerinden komisyon alıyor.

Papara dolandırıcılığı nedir?

Dolandırıcılar size ya Papara yetkilisi olduklarını, Papara’nın izniyle hesaplarınızı kiraladıklarını ve bunun için ödeme alacaklarını ya da hesap alıcısı olduklarını ve hesabınızı kiralamak istediklerini ve büyük miktarda ödeme yapabileceklerine söz verdiklerini söyleyeceklerdir. Bu tamamen bir dolandırıcılık biçimidir.

Papara hesabı e devlette gözükür mü?

Yetkili ve anlaşmalı Papara kullanıcılarının İnternet Bankacılığı sistemi üzerinden e-Devlet’e giriş yapabilmeleri gerekmektedir.

Papara hangi bankaya ait?

Biz bir banka değiliz, Papara’yız; sizin için buradayız. Mastercard, Visa ve Interbank Card Center üyesi olarak, Türkiye’de ilk kez bir bankaya bağlı olmayan Mastercard logolu bir ön ödemeli kart ürettik ve piyasaya sürdük. Yedinci yılımızda 500 çalışan ve 20 milyon kullanıcıdan oluşan bir ekibe ulaştık.

Papara kullanılmayan hesap ne olur?

Hesabınız Kullanılmayan Hesap durumundayken, hesabınızdaki bakiyeden her ay aylık bir ücret düşülecektir. Hesabınızdaki bakiye, Kullanılmayan Hesap Ücreti olarak belirlediğimiz miktardan azsa, hesabınızdaki miktara eşit bir kesinti yapılacaktır. Bakiyesi olmayan hesaplardan ücret düşülmeyecektir.

Tavsiyeli Bağlantılar: Türkiyede Kaç Tane Sefa Var

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir